6975842603 2ο χλμ. Περιφερειακής οδού Κασσάνδρας, Κασσάνδρεια giannisdespotis1991@gmail.com
hero image
 
   
 
 
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣΗ εταιρεία Δεσπότης, με έδρα τη Κασσάνδρα Χαλκιδικής, είναι οικογενειακή επιχείρηση που δημιουργήθηκε από τον κύριο Ευστράτιο Δεσπότη. Δραστηριοποιείται εδώ και 25 χρόνια στον γενικότερο τομέα των τεχνικών και κατασκευαστικών έργων, έχοντας εξειδίκευση στο χώρο των χωματουργικών εργασιών. 

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων καθώς και άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό, είναι σε θέση να φέρει σε πέρας κάθε είδους χωματουργικές εργασίες, με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό.
 
 
 
 
 
 
 


Η εταιρεία Δεσπότης,
με έδρα τη Κασσάνδρα Χαλκιδικής, έχει προσωπικό που είναι άρτια καταρτισμένο και διαθέτει την πείρα και την τεχνογνωσία για οτιδήποτε αφορά στις χωματουργικές εργασίες, με συνέπεια, ασφάλεια, έμφαση στη λεπτομέρεια κι επαγγελματισμό.


Με πολυετή εμπειρία στο χώρο,
αναλαμβάνουμε κατεδαφίσεις και εκσκαφές, ανεξαρτήτως κλίμακας και περιοχής. Καλύπτοντας ολόκληρη την Κασσάνδρα, εξασφαλίζουμε γρήγορους χρόνους και άριστη εκτέλεση οποιουδήποτε έργου μας ανατεθεί, προσφέροντας πάντοτε μέγιστη εξυπηρέτηση.Οι χωματουργικές εργασίες
απαιτούν εμπειρία, επαγγελματισμό, εξειδίκευση και υψηλό αίσθημα ευθύνης, γι’ αυτό κάθε εργασία είναι ξεχωριστή και αντιμετωπίζεται εξαρχής με προσοχή, σωστό σχεδιασμό, έμφαση στη λεπτομέρεια και σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.
 
 
 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει και να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση.